Filtrera
Stäng

VRX

VRX är ett nordamerikanskt företag som specialiserat sig på att ta fram skydd och förvaringsmöjligheter för fiskespön och fiskerullar. Här hittar du bl.a spöfodral, spöstrumpor för dina fiskespön men även rullfodral av neopren. VRX tillverkar enbart produkter av högsta kvalité som skall hålla under många års tid.

Beställ dina spöfodral, spöstrumpor och rullfodral från VRX av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

VRX Rod Glove Wrapz

Rod Glove Wrapz från Amerikanska VRX är kardborreband som är till för att du skall kunna bunta ihop flera spön samtidigt eller om du vill slippa använda tygfodral. Väldigt smidigt! Levereras om två kardborreband per förpackning.
69,00 kr

VRX EZ Rod Tyz

EZ Rod Tyz från Amerikanska VRX är ett fiffiga och justerbara "snoddar" du enkelt spänner fast i ditt spö så att dina spödelar håller samman och inte blandas ihop med andra spön. EZ Rod Tyz är enkla att öppna/stänga samt att dom flyter. Fungerar lika bra för spinn- som haspelspön. Varje förpackning levereras med två stycken snoddar.
39,00 kr

VRX Bait Glove

Bait Glove från Amerikanska VRX är ett fiffig fodral som skyddar både ditt och andras spön samt dina fingrar ifrån vassa krokar. Fäst Bait Glove runt spöet, lägg ditt bete inuti fodralet och stäng sedan Bait Glove med kardborrebanden. Nu kommer inte vassa krokar finnas tillgängliga för att skada dig eller din utrustning. Fungerar lika bra för spinn- som haspelspön. Fodralet mäter totalt 23cm.
59,00 kr

VRX Rod Glove Spinn XXL Long

Rod Glove från Amerikanska VRX är en spöstrumpa man enkelt trär på sitt fiskespö. Just denna modell passar spinnspön upp till 9 fot långa. Denna spöstrumpa används antingen till odelade spinnspön eller när spöet är helt uppriggat. Ett perfekt fodral för sportfiskaren som rör på sig mycket vid fisket och är trött på att fiskelinan fastnar i grenar etc.
99,00 kr

VRX Rod Glove Spinn Standard

Rod Glove från Amerikanska VRX är en spöstrumpa man enkelt trär på sitt fiskespö. Just denna modell passar spinnspön upp till 7,5 fot långa. Denna spöstrumpa används antingen till odelade spinnspön eller när spöet är helt uppriggat. Ett perfekt fodral för sportfiskaren som rör på sig mycket vid fisket och är trött på att fiskelinan fastnar i grenar etc.
89,00 kr

VRX Rod Glove Haspel Extra Long

Rod Glove från Amerikanska VRX är en spöstrumpa man enkelt trär på sitt fiskespö. Just denna modell passar haspelspön upp till 8 fot långa. Denna spöstrumpa används antingen till odelade haspelspön eller när spöet är helt uppriggat. Ett perfekt fodral för sportfiskaren som rör på sig mycket vid fisket och är trött på att fiskelinan fastnar i grenar etc.
99,00 kr

VRX Rod Glove Haspel Standard

Rod Glove från Amerikanska VRX är en spöstrumpa man enkelt trär på sitt fiskespö. Just denna modell passar haspelspön upp till 7 fot långa. Denna spöstrumpa används antingen till odelade haspelspön eller när spöet är helt uppriggat. Ett perfekt fodral för sportfiskaren som rör på sig mycket vid fisket och är trött på att fiskelinan fastnar i grenar etc.
99,00 kr

VRX Rod Glove Haspel 2pcs

Rod Glove från Amerikanska VRX är en spöstrumpa man enkelt trär på sitt fiskespö. Just denna modell används till tvådelade haspelspön upp till 7 fot långa och används när spöet är nedplockat. Ett perfekt fodral för sportfiskaren som rör på sig mycket vid fisket och är trött på att fiskelinan fastnar i grenar etc. Varje spöstrumpa levereras med en smart EZ Rod TY som fästs längst ned på spöet för att hålla delarna på plats. OBS! Spöfodralet är svart.
109,00 kr

VRX Rod Glove Spinn 2pcs

Rod Glove från Amerikanska VRX är en spöstrumpa man enkelt trär på sitt fiskespö. Just denna modell används till tvådelade spinnspön upp till 7 fot långa och används när spöet är nedplockat. Ett perfekt fodral för sportfiskaren som rör på sig mycket vid fisket och är trött på att fiskelinan fastnar i grenar etc. Varje spöstrumpa levereras med en smart EZ Rod TY som fästs längst ned på spöet för att hålla delarna på plats. OBS! Spöfodralet är svart.
89,00 kr

VRX Pro Series Neoprene Rod Sleeve Haspel

Pro Series Neoprene Rod Sleeve från Amerikanska VRX är ett spöfodral tillverkat av slitstarkt och högkvalitativt neopren. Just denna modell passar haspelspön upp till 7'5 fot långa. Tillskillnad från vanliga tygfodral så skyddar neoprenet betydligt mera mot stötar och vassa föremål. Detta spöfodral används antingen till odelade haspelspön eller när spöet är helt uppriggat. Ett perfekt fodral för sportfiskaren som rör på sig mycket vid fisket och är trött på att fiskelinan fastnar i grenar etc.
189,00 kr

VRX Pro Series Neoprene Rod Sleeve Spinn

Pro Series Neoprene Rod Sleeve från Amerikanska VRX är ett spöfodral tillverkat av slitstarkt och högkvalitativt neopren. Just denna modell passar spinnspön upp till 7'5 fot långa. Tillskillnad från vanliga tygfodral så skyddar neoprenet betydligt mera mot stötar och vassa föremål. Detta spöfodral används antingen till odelade spinnspön eller när spöet är helt uppriggat. Ett perfekt fodral för sportfiskaren som rör på sig mycket vid fisket och är trött på att fiskelinan fastnar i grenar etc.
169,00 kr

VRX Reel Glove Spinn Lågprofil

Reel Glove från Amerikanska VRX är ett rullfodral tillverkat av slitstarkt och högkvalitativt neopren. Just denna modell passar lågprofilsrullar (spinnrullar) i storlek 50, 100, 200 och 300. Detta rullfodral går utmärkt att antingen bara förvara rullen i eller så kan man sätta på rullfodralet runt rullen trots att rullen redan sitter på ditt spö. Detta gör att din rulle inte får repor och skadas lika enkelt. Rullfodralet fungerar lika bra till höger- som vänstervevade rullar.
99,00 kr
Visar 12 av 12 produkter