Din varukorg är tom.
Close
Sök
Filtrera

Verktyg/Bindstäd

Bindstädets huvudsakliga syfte är att hålla kroken fixerad medans du binder flugor. Prisläget avgör hur pass bra chucken är, dvs klämman som håller kroken. Vill du läsa mer tips om hur du ska tänka när du väljer ditt bindstäd så kan du läsa mer i köpguiden. 

Rätt verktyg är lika viktiga för flugbindaren som knivar för kocken. Du kan använda filtreringssystemet för att få fram vad du söker.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Bild på Renzetti Ruby Tip Bobbins

Renzetti Ruby Tip Bobbins

Renzettis unika tapering i röret ger maximalt tryck på spolen trådhållarens spets ser till att tråden löper jämnt och smidigt utan att sköra in i röret. Tillverkad i USA.
Från 329,00 kr
Bild på Renzetti Surgical Stainless Scissors

Renzetti Surgical Stainless Scissors

Rostfria saxar med tandade blad som lägger perfekta snitt med maximal precision i både naturliga som syntetiska material. Tillverkade i Tyskland i rostfritt stål.
Från 599,00 kr
Bild på Renzetti Traveler 2200 Cam Vise Pedastal Base

Renzetti Traveler 2200 Cam Vise Pedastal Base

Traveler True Rotary Vise introducerades på marknaden redan 1988 och har vuxit till ett av världens populäraste bindstäd. Det roterande huvudet, krokhållningsförmågan och att det tar så lite plats när det är hoppackat var styrkorna då och så även idag. Sedan dess har städet gått igenom stora förändringar och optimeringar men dess styrkor är fortsatt i absolut världsklass. 2015 introducerades den här upplagan av städet, ett av de mest prisvärda städen på marknaden! Käften tar krokar mellan #28 – 4/0. 2200 modellen har ett bättre ytskikt än 2000 modellen, dessutom är alla aluminium delar eloxerade.
3.139,00 kr
Bild på Renzetti Traveler True Rotary Vise

Renzetti Traveler True Rotary Vise

Traveler True Rotary Vise introducerades på marknaden redan 1988 och har vuxit till ett av världens populäraste bindstäd. Det roterande huvudet, krokhållningsförmågan och att det tar så lite plats när det är ihoppackat var styrkorna då och så även idag. Sedan dess har städet gått igenom stora förändringar och optimeringar men dess styrkor är fortsatt i absolut världsklass. 2015 introducerades den här upplagan av städet, ett av de mest prisvärda städen på marknaden! Käften tar krokar mellan #28 – 4/0
2.749,00 kr
Bild på R-Evolution Hair Packers

R-Evolution Hair Packers

R-Evolution Hair Packers är en hairstacker/packer från Renzetti som hjälper till att packa håren otroligt tight. Designade av flugbindningsprofilen Pat Ehlers.
Från 259,00 kr
Bild på Royal Rotating Vise

Royal Rotating Vise

Ett billigt men funktionellt städ för nybörjaren.
379,00 kr 329,00 kr
Bild på Sax (Böjt blad)

Sax (Böjt blad)

En enkel böjd sax. Lämpar sig väl att klippa exempelvis hjorthårshuvuden med.
49,00 kr 45,00 kr
Bild på Sax Rak

Sax Rak

En rak flugbindningssax från danska A.Jensen.
89,00 kr 79,00 kr
Bild på Super AA Vise

Super AA Vise

Ett billigt men funktionellt städ för nybörjaren.
170,00 kr 129,00 kr
Bild på Swiss CDC Multi Clamp

Swiss CDC Multi Clamp

Swiss CDC Multi Clamp är en materialklämma tillverkad i rostfritt stål med ett flertal smarta detaljer. Klämman har en taperad, smal spets som gör det möjligt att fånga upp exempelvis hjorthår direkt från skinnet. Detta gör det möjligt att ta hela bunten direkt till dubbingöglan utan att behöva justera hårbunten. Så klämman kan med andra ord användas till allt från hårmaterial till CDC fjädrar.
469,00 kr 449,00 kr
Bild på Tiemco Trådhållare

Tiemco Trådhållare

Den mest sålda trådhållaren i världen, en slump? Knappast! Keramisk trådhållare som inte skär av tråden. Finns som rak eller böjd.
Från 229,00 kr
Bild på Trådhållare

Trådhållare

En standard trådhållare från FlyCompany.
99,00 kr 85,00 kr
Min: 19,00 kr Max: 12.499,00 kr
kr19 kr12499