Filtrera
Stäng

Spön

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Mikado Roach Ice 50cm

Roach Ice från Mikado är ett lätt fiskespö tillverkat av högkvalitativt kolfiber och som är speciellt framtaget för isfisket. Detta är ett väldigt delikat vinterfiskespö som passar perfekt för det lättare vinterfisket med små beten. Spöet är även utrustat med ett riktigt snyggt EVA-handtag med kamouflage mönstring. Matcha ihop Mikado Roach Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
399,00 kr 379,00 kr

Mikado Snowstorm Ice 48cm

Snowstorm Ice från Mikado är ett lätt fiskespö tillverkat av högkvalitativt kolfiber och som är speciellt framtaget för isfisket. Detta spö har en "platt" profil och en känslig topp som inte behöver någon ytterligare nappindikator för att registrera hugg. Perfekt att använda med balans- och vertikalpirkar men även för lite tyngre mormyskor. Spöet är även utrustat med ett riktigt snyggt EVA-handtag med kamouflage mönstring. Matcha ihop Mikado Snowstorm Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
339,00 kr 319,00 kr

Pimpelspö VM Styv topp

Ett bra och billigt pimpelspö med styvtopp och foam handtag.
49,00 kr 39,00 kr

Pimpelspö VM Ädel

Ett bra och billigt pimpelspö med styvtopp och foam handtag.
49,00 kr 39,00 kr

Isfiskespö Medium 118cm

Ett ismetespö i en flouroserande grön kulör som syns bra mot isen. Spöet är utrustat med kraftiga spöringar och foam handtag. Används främst till ismete efter gädda men fungerar även utmärkt för lättare båtfiske efter t.ex makrill. Levereras styckvis.
209,00 kr 189,00 kr

Pimpelspö VM Mjuk topp

Ett bra och billigt pimpelspö med mjuktopp och foam handtag.
49,00 kr 39,00 kr

Mikado Algor Ice 45cm

Algor Ice från Mikado är ett fiskespö speciellt framtaget för isfisket och som är tillverkat av glasfiber. Perfekt för fisket med t.ex balans- och vertikalpirkar. Spöet har ett komfortabelt och värmande EVA handtag. Matcha ihop Mikado Algor Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
199,00 kr 179,00 kr

Mikado Beetle Ice 62cm

Beetle Ice från Mikado är ett isfiskespö som är speciellt framtaget för fisket med små skeddrag, nymfer och mormyskor. Spöet har en kolfiberklinga med mycket känsla som är utrustad med bl.a spöringar av aluminium och ett värmande korkhandtag. I toppen av detta spö sitter det ingen toppögla då det är tänkt att man skall montera fast en nappindikator eller en mormyskatopp, dock går det utmärkt att använda spöet precis som det är utan dessa komponenter. Matcha ihop Mikado Beetle Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
269,00 kr 249,00 kr

Mikado Feather Ice 50cm

Feather Ice från Mikado är ett otroligt delikat och lätt isfiskespö som är speciellt framtaget för fisket med små skeddrag, nymfer och mormyskor. Spöet har otroligt tunn och fin glasfiberklinga som gör att man kan använda små beten och säkerställer att man får goda mothugg utan att riskera att tappa fisken. I toppen av detta spö sitter det ingen toppögla då det är tänkt att man skall montera fast en nappindikator eller en mormyskatopp, dock går det utmärkt att använda spöet precis som det är utan dessa komponenter. Matcha ihop Mikado Feather Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
359,00 kr 339,00 kr

Mikado Icy Float 50cm

Icy Float från Mikado är ett vinterfiskespö som är speciellt framtaget för isfiske med flöten. Spöet är utrustat med ett komfortabelt handtag som har inslag av både EVA och kork. Matcha ihop Mikado Icy Float med en liten och valfri isfiskerulle.
269,00 kr 249,00 kr

Isfiskespö Soft 118cm

Ett ismetespö i en flouroserande gul kulör som syns bra mot isen. Spöet är utrustat med kraftiga spöringar och foam handtag. Används främst till ismete efter gädda men fungerar även utmärkt för lättare båtfiske efter t.ex makrill. Levereras styckvis.
209,00 kr 189,00 kr

Isfiskespö Strong 122cm

Ett ismetespö i en flouroserande röd kulör som syns bra mot isen. Kraftiga ringar. Foam handtag. Denna modell heter "Strong" och är till för dig som siktar in dig på riktigt stora fiskar.
209,00 kr 151,00 kr

VM Mormyska

Ett bra och billigt pimpelspö med mormyskatopp och foam handtag.
49,00 kr 39,00 kr

Mikado Whitefish Ice 60cm

Whitefish Ice från Mikado är ett längre isfiskespö med progressivaktionskurva som är speciellt framtagen för större vitfisk som sik, mört m.m. Spöet är utrustat med ett värmande och komfortabelt korkhandtag. Matcha ihop Mikado Whitefish Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
249,00 kr 229,00 kr

Mikado X-Plode Ice 55cm

X-Plode Ice från Mikado är ett väldigt mångsidigt vinterfiskespö som är byggt på en klinga med mycket känsla. Detat spö har en djup aktionskurva som kommer att garantera ordentlig krokning av fisk, oavsett vilken teknik du valt att använda dig utav. Mikado X-Plode Ice går utmärkt att använda med balanspirkar, vertikalpirkar, rödingblänken m.m. Matcha ihop Mikado X-Plode Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
269,00 kr 249,00 kr

Mikado Hunter Ice 48cm

Hunter Ice från Mikado är ett lätt fiskespö tillverkat av högkvalitativt kolfiber och som är speciellt framtaget för isfisket. Detta är ett väldigt delikat vinterfiskespö som passar perfekt för det lättare vinterfisket med små beten upp till 5 grams vikt. Perfekt för fisket efter t.ex abborre halvdjupt vatten. Spöet är även utrustat med ett riktigt snyggt EVA-handtag med kamouflage mönstring. Matcha ihop Mikado Hunter Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
399,00 kr 379,00 kr

Mikado Under Ice DK 50cm

Under Ice DK från Mikado är ett fiskespö speciellt framtaget för isfisket och som är tillverkat av glasfiber. Detta är ett mångsidigt spö med mjuk topp som passar bra till lättare vinterfiske. Spöet har ett komfortabelt korkhandtag. Matcha ihop Mikado Under Ice DK med en liten och valfri isfiskerulle.
189,00 kr 135,00 kr

Mikado Arctic Ice 55cm

Arctic Ice från Mikado är ett lätt fiskespö tillverkat av högkvalitativt kolfiber och som är speciellt framtaget för isfisket. Detta spö har en "platt" profil och en väldigt känslig topp som inte behöver någon ytterligare nappindikator för att registrera hugg. Perfekt att använda med balans- och vertikalpirkar men även för lite tyngre mormyskor. Spöet är även utrustat med ett riktigt snyggt EVA-handtag med kamouflage mönstring. Matcha ihop Mikado Arctic Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
479,00 kr 359,00 kr

Mikado Frost Ice 55cm

Frost Ice från Mikado är ett lätt vinterfiskespö som har otroligt mycket känsla. Detta spö har en "platt" profil vilket ger toppen extra mycket känsla så att man inte behöver någon ytterligare nappindikator för att registrera hugg. Frost Ice är designad för att användas med de minsta vinterfiskedragen som mormyskor, nymfer, små jiggar etc. Matcha ihop Mikado Frost Ice med en liten och valfri isfiskerulle.
379,00 kr 359,00 kr

Wiggler Pimpelspö

Ett klassiskt pimpelspö från Wiggler med korkhandtag. Lämpar sig för blandat pimpelfiske efter ädelfisk, abborre, lake etc.
Lagernivå:
Från 59,00 kr

Abu Garcia Commodore 3,6ft

Abu Garcia Commodore är ett ismetespö som fungerar perfekt för gäddfisket på isarna. Testa gärna Commodore som lättare båtfiskespö efter makrill etc, då kommer du få uppleva väldigt roliga fighter! Spöet är bara 110cm långt vilket gör det smidigt att gömma undan i t.ex båten. Kompletteras med spinn/havsfiskerulle.
169,00 kr 149,00 kr