Din varukorg är tom.
Close
Sök
Filtrera

Simms Sharkfin Buckle

Sharkfin Buckle ger dig snabb tillgång till exempelvis peangen under ditt fiske, oavsett om du en varm sommardag vill fiska i bara vadare och en skjorta. Alltid nära till hands. Spännet är kompatibelt med Simms vadare med Duraflex spännen, detta exkluderar Headwaters Stockingfoot.
Tillverkare: Simms
Lagerstatus: Beställningsvara (3-10 dagar*)
Artikelnr: 114745
Leveranstid: 1-3 vardagar
89,00 kr
- +
Skriv din egen recension
*
*
  • Dålig
  • Utmärkt

Alla Simms produkter har en livstidsgaranti för den första ägaren, med detta menas produktens livslängd. När produkten är tillräckligt slitet och en bedömning görs att produkten inte längre är värd att repareras så anses garantin vara förbrukad. Servicecentret för Simms produkter ligger i Norge och ärenden hanteras av ett team med professionella människor med stor erfarenhet som slår det mesta i branschen. Ett ärende tar normalt 3-4 veckor från att det lämnats in hos oss tills det kommit tillbaks. 

När reparationscentret mottar en produkt från oss så går man igenom produkten fullständigt och gör nödvändiga reparationer. Vanligtvis täcks detta på garantin, i annat fall så repareras skador/defekter som är självförvållande beroende på handhavandefel mot en avgift. Allt detta informeras man av hos den lokala Simms handlaren vid ett eventuellt service ärende. 

Läs mer om reparationstips och skötseltips här