Din varukorg är tom.
Close
Sök
Filtrera

Simms Guide Guard Wading Socks

Simms Guide Guard Socks är tillverkade i 3,5mm neopren och är tänkta att använda för s.k "wetwading" utan vadare. En vänster och en höger socka som förstärkts med nylon och ger bästa komfort i vadarskon.
Tillverkare: Simms

Storlekar: S (7-8), M (8-10), L (10-12), XL (12-13)

Storlekar: S (7-8), M (8-10), L (10-12), XL (12-13)

Skriv din egen recension
*
*
  • Dålig
  • Utmärkt

Alla Simms produkter har en livstidsgaranti för den första ägaren, med detta menas produktens livslängd. När produkten är tillräckligt slitet och en bedömning görs att produkten inte längre är värd att repareras så anses garantin vara förbrukad. Servicecentret för Simms produkter ligger i Norge och ärenden hanteras av ett team med professionella människor med stor erfarenhet som slår det mesta i branschen. Ett ärende tar normalt 3-4 veckor från att det lämnats in hos oss tills det kommit tillbaks. 

När reparationscentret mottar en produkt från oss så går man igenom produkten fullständigt och gör nödvändiga reparationer. Vanligtvis täcks detta på garantin, i annat fall så repareras skador/defekter som är självförvållande beroende på handhavandefel mot en avgift. Allt detta informeras man av hos den lokala Simms handlaren vid ett eventuellt service ärende. 

Läs mer om reparationstips och skötseltips här

Bild på Simms Guide Guard Wading Socks Medium
Simms Guide Guard Wading Socks Medium
Lagerstatus: Beställningsvara (3-10 dagar*)
Artikelnr: 531502
Leveranstid: 1-3 vardagar
549,00 kr
- +
Bild på Simms Guide Guard Wading Socks Large
Simms Guide Guard Wading Socks Large
Lagerstatus: Beställningsvara (3-10 dagar*)
Artikelnr: 531503
Leveranstid: 1-3 vardagar
549,00 kr
- +