Din varukorg är tom.
Close
Sök
Filtrera

Simms G4 Boa Field Repair Kit

Simms G4 Boa Field Repair Kit använder du för att reparera snörningen med på Simms G4 kängan. Kitet innehåller en ny spole, wire och verktyg för att lossa med.
Tillverkare: Simms
  • S/M lace fits boot sizes 7-10
  • L/XL lace fits boot sizes 11-14

 

  • S/M lace fits boot sizes 7-10
  • L/XL lace fits boot sizes 11-14

 

Skriv din egen recension
*
*
  • Dålig
  • Utmärkt

Alla Simms produkter har en livstidsgaranti för den första ägaren, med detta menas produktens livslängd. När produkten är tillräckligt slitet och en bedömning görs att produkten inte längre är värd att repareras så anses garantin vara förbrukad. Servicecentret för Simms produkter ligger i Norge och ärenden hanteras av ett team med professionella människor med stor erfarenhet som slår det mesta i branschen. Ett ärende tar normalt 3-4 veckor från att det lämnats in hos oss tills det kommit tillbaks. 

När reparationscentret mottar en produkt från oss så går man igenom produkten fullständigt och gör nödvändiga reparationer. Vanligtvis täcks detta på garantin, i annat fall så repareras skador/defekter som är självförvållande beroende på handhavandefel mot en avgift. Allt detta informeras man av hos den lokala Simms handlaren vid ett eventuellt service ärende. 

Läs mer om reparationstips och skötseltips här

Bild på Simms G4 Boa Field Repair Kit S/M
Simms G4 Boa Field Repair Kit S/M
Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 290052
Leveranstid: 1-3 vardagar
179,00 kr
- +
Bild på Simms G4 Boa Field Repair Kit L/XL
Simms G4 Boa Field Repair Kit L/XL
Lagerstatus: Tillfälligt slut
Artikelnr: 290053
Leveranstid: 1-3 vardagar
179,00 kr
- +