Filtrera
Stäng

Power Pro

Amerikanska Power Pro är ett av de ledande varumärkerna när det kommer till fiskelinor. I deras sortiment hittar du flätlinor, fluorocarbon och nylonlinor. Samtliga linor från Power Pro är av högsta kvalité och har tagit sportfiskare över hela världen med storm. Testa Power Pro på din nästa fiskeresa och se själv varför detta är valet för väldigt många fiskare.

Beställ din flätlina och fiskelinor från Power Pro av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Power Pro Moss Green 135m

PowerPro är arbetshästen nummer ett när det kommer till Power Pro linorna. Med ett grymt bra pris, runda profil, höga slitstyrka och nästintill obefintliga stretch är det här en av världens mest prisvärda linor. Superstarka Spectra fiber och en ytbehandling med Enhanced Body Technology görs linan rund, följsam och känslig. Prova själv och se varför det är varje fiskares dröm och fiskarnas mardröm!
Lagernivå:
Från 199,00 kr

Power Pro Super 8 Slick V2 Moon Shine 135m

Power Pro Super 8 Slick V2 är en silkeslen och mycket följsam 8-trådig flätlina som ger extremt bra kastegenskaper på både haspel- & multirullar. Tack vare den tighta fiberkonstruktionen som ger det silkeslena utförandet reduceras friktion och ljud som kan uppstå när linan vevas genom ringarna på ditt spö. Oavsett om du fiskar med små abborrbeten eller är en hardcore-gäddfiskare som dänger wobblers och gummibeten kommer du bli nöjd med vad denna linan levererar. Det unika med just denna modell som heter "Moon Shine" är att hela linan är UV-behandlad vilket gör att den lyser upp efter den just exponerats av UV-ljus. Detta gör att den blir oerhört effektiv vid t.ex nattfiske där man vill kunna se sin fiskelina i vattnet.
Lagernivå:
Från 299,00 kr
Visar 2 av 2 produkter