Filtrera
Stäng

Lurefans

Lurefans är en kinesisk leverantör som grundades 2007 och som har specialiserat sig på att tillverka fiskedrag av hög kvalité och med riktigt snygg finish! I Lurefans sortiment hittar du wobblers, vibrationsbeten, jiggar, tillbehör m.m. Sedan varumärket lanserades i Sverige har deras beten blivit väldigt populära bland sportfiskare som är på jakt efter rovfiskar som abborre, gädda och gös.

Beställ dina beten från Lurefans av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Lurefans Mini Craw 8,9cm (3 pack)

Mini Craw från Lurefans är en mångsidig kräftimitation som med fördel fiskas med en “stand-up” jiggskalle men den går utmärkt att använda på en texas/carolina rig eller med en traditionell jiggskalle. Jiggen får ett riktigt fint dropp och ben samt antenner rör sig förföriskt i vattnet. En väl genomtänkt kräftimitation med andra ord.
Lagernivå:
Från 69,00 kr

Lurefans Super Rattlesnake 5,5cm 16,5g

Lurefans Super Rattlesnake är ett bladebait med vibrerande gång och som är utrustat med en Willow-sked för extra uppmärksamhet, rörligare aktion och flash. De två öglorna i överdelen gör att du kan välja mellan en djupare och grundare gång där det främre är mer grundgående och bakre djupgående. Till att börja med är detta ett bete som går utmärkt att kasta och fiska hem med en rak inspinning likt en vobbler. Betet kan även låtas sjunka och fiskas hem i etapper likt en jigg över botten eller fiskas helt vertikalt under båten likt en pirk. Mångsidigheten i bladebetet gör det till ett bete som kan passa lite överallt i alla typer av vatten och situationer och är ett grymt sökbete. Fungerar utmärkt vid grumligt vatten eller låga ljusförhållanden då det ettriga rörelsemönstret skapar kraftfulla vibrationer i vattnet som gör det lättare för abborren att hitta betet och lyckas med sin attack.
Lagernivå:
Från 99,00 kr

Lurefans E9S Magnetic Boost Sinking 9cm 11,5g

E9S från Lurefans är en wobbler som flyger långt vid kast, sjunker långsamt och ger stora möjligheter till att experimentera med inspinnings teknikerna. Veva hem denna med vevstopp, twitcha, jerka... Bara fantasin sätter gränser! Lurefans E9S har otroligt fin finish i en rad fångstgivande färger. Varje bete levereras med två kvalitetskrokar från BKK/VMC. Betet är utrustat med patenterade kastsystemet Magnetic Boost som ger oöverträffade kastlängder trotts den relativt låga vikten. Detta är en riktig "killer" när det kommer till fisket efter rovfiskar som abborre, öring och regnbåge.
Lagernivå:
Från 139,00 kr

Lurefans Snap (20 pack)

Lurefans Snap är gedigna beteshakar från betestillverkaren Lurefans! Väldigt starka sett till deras nätta storlek. Levereras i generösa 20 pack.
Lagernivå:
Från 39,00 kr

Lurefans X68 Magnetic Boost Sinking 6,8cm 7,5g

X68 Magnetic Boost Sinking från Lurefans är en wobbler som är speciellt framtagen för abborrfisket, men som visat sig ruggigt effektiv även vid öring- och regnbågsfisket. Detta är ett litet jerkbait med en längd på 68mm och som utmärker sig genom sina unika egenskaper. X68 Sinking är som namnet skvallrar om ett sjunkande bete och som lämpar sig för långsam invevning. Det har en sjunkhastighet på cirka 6 sekunder per meter och ger därmed möjlighet att fiska på olika djup. Den har en superfinish i olika färger och är utrustad med högkvalitativa krokar från BKK/VMC. Dess låga vikt kompenseras av det patenterade kastsystemet Magnetic Boost, vilket ger imponerande kastlängder. Lurefans X68 är ett kvalitetsbete som är noggrant utformad för att locka abborrar och öringar. Betets unika egenskaper och design gör dem till pålitliga val för sportfiskare som söker framgång i det europeiska abborr- och öringfisket.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Lurefans X68 Magnetic Boost Suspending 6,8cm 6,4g

X68 Magnetic Boost Suspending från Lurefans är en wobbler som är speciellt framtagen för abborrfisket, men som visat sig ruggigt effektiv även vid öring- och regnbågsfisket. Detta är ett litet jerkbait med en längd på 68mm och som utmärker sig genom sina unika egenskaper. X68 Suspending är ett bete som är perfekt för långsamma, twitchande rörelser under invevning. Vid vevstopp stannar betet helt i vattnet på grund av dess suspending-egenskap, vilket ger en attraktiv presentation för fisken. Den har en superfinish i olika färger och är utrustad med högkvalitativa krokar från BKK/VMC. Dess låga vikt kompenseras av det patenterade kastsystemet Magnetic Boost, vilket ger imponerande kastlängder. Lurefans X68 är ett kvalitetsbete som är noggrant utformad för att locka abborrar och öringar. Betets unika egenskaper och design gör dem till pålitliga val för sportfiskare som söker framgång i det europeiska abborr- och öringfisket.
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Lurefans Double Kill 4cm 8g

Double Kill från Lurefans är ett lipless crankbait med två olika fästpunkter på ryggen för att snabbt och enkelt kunna ändra balansen och gången på ditt bete. Tål ett brett spann av farter och har ett kraftigt vibrerande rörelsemönster och tack vare dess inbyggda rasselkammare så låter detta bete ordentligt! Fiskedjupet är variabelt tack vare det sjunkande utförandet. Alla beten från Lurefans är tanktestade och utrustade med sylvassa BKK krokar från start.
Lagernivå:
Från 129,00 kr

Lurefans Veilmako TSF 8cm 12g

Veilmako TSF är en popperhybrid och ett riktigt hett sommarbete när rovfiskar som abborren jagar längst ytan! Denna Popper tas hem på samma sätt som vanliga poppers. Skillnaden är att med sin “Titanium Shark Fin” ställer betet sig på sidan efter varje ryck. Därför rekommenderas det att låta den vila lite innan man gör nästa hemtagning. Den skålformade munnen trycker vatten framåt och skapar en ytaktivitet som abborrarna verkligen gillar. Du fiskar bäst en popper med korta, distinkta knyckar. Tack vare den viktade bakdelen på Veilmako TSF, så får man goda kastegenskaper samt att bakdelen sjunker ner något under ytan vid vevstopp och abborrarna kan då lätt hugga över den fjäderklädda trekroken. Inuti betet finns en rasselkammare för en extra lockande effekt.
Lagernivå:
Från 139,00 kr
Visar 8 av 8 produkter