Filtrera
Stäng

Konfektion

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

A.Jensen Nomad Wading Jacket

A.Jensen har lagt ner mycket tid på att designa Nomad jackan, och du kommer att upptäcka några funktioner som du kommer att älska när du har testat dem i fiskesituationer. Jackan är designad med förutsättningen att den kommer att användas i saltvatten, därför var man tvungna att omkonstruera eller ta bort alla funktioner som inte skulle hålla för användning i saltvatten. Tanke var att om man kunde skapa en fantastisk saltvattenjacka, skulle vi samtidigt ha skapat en fantastisk jacka för färskvattensfiskaren, eftersom saltet är den stora "fienden". Man tog exempelvis bort alla exponerade dragkedjor till de främre fickorna (de är alltid de första att fastna på grund av salt). Istället använde man en smart kardborrelösning - snabbare, starkare och hållbar i många år. Huvud dragkedjan fram är en vattentät YKK-dragkedja med en kardborrestängning.
Lagernivå:
Från 1.990,00 kr

A.Jensen Specialist Glove Fingerless

Högkvalitativ och vindtät fleecefingerhandske på ovansidan av handen (där du har värmeförlusten) och super tunn på insidan av handflatan. Denna helt nya koncept fungerar för alla typer av vintersporter där du behöver känsla och rörlighet, som fiske, jakt, golf, mountainbike, fotografering... för att nämna några. Den här modellen är en fingerlös version.
Lagernivå:
Från 349,00 kr

Fortis Eyewear Vistas Brown

Vistas från Fortis Eyewear är polariserande solglasögon, som är förpackad med den senaste tekniken för att ge dig de mest avancerade solglasögonen som ger ultimat skydd och syn. Dessa polariserande solglasögon är perfekta för dig som ställer höga krav på din utrustning vid fisket. Polariserade linser minskar ytreflektioner och bländningen avsevärt vilket gör det mycket lättare att se fisk nere i vattnet. Detta är framför allt en stor fördel vid så kallat "sight fishing" i strömmande vatten eller på tropiska flats, men det är lika viktigt att kunna se eventuella efterföljande fiskar innan du lyfter linan för nästa kast. Polarisering minskar också trötthet i ögonen samt förbättrar den visuella prestandan. Denna modell har bruna linser, vilket funkar både i soligt som mulet väder.
1.690,00 kr

Fortis Eyewear Wraps Amber

Wraps från Fortis Eyewear är polariserande solglasögon som är utformade för att passa perfekt runt ansiktet, vilket helt eliminerar oönskat ljus. Dessa fiske-solglasögon är designade för att blockera penetrerande ljus med sidolinser för totalt 180 graders perifert syn. Polariserade linser minskar ytreflektioner och bländningen avsevärt vilket gör det mycket lättare att se fisk nere i vattnet. Detta är framför allt en stor fördel vid så kallat "sight fishing" i strömmande vatten eller på tropiska flats, men det är lika viktigt att kunna se eventuella efterföljande fiskar innan du lyfter linan för nästa kast. Polarisering minskar också trötthet i ögonen samt förbättrar den visuella prestandan.
539,00 kr

Fortis Eyewear Wraps Switch

Wraps från Fortis Eyewear är polariserande solglasögon som är utformade för att passa perfekt runt ansiktet, vilket helt eliminerar oönskat ljus. Dessa fiske-solglasögon är designade för att blockera penetrerande ljus med sidolinser för totalt 180 graders perifert syn. Linserna på denna modell är fotokromatiska, vilket betyder att de byter färg efter vad det är för typ av väder. Detta gör att du inte behöver flera solglasögon med olika linsfärger. Polariserade linser minskar ytreflektioner och bländningen avsevärt vilket gör det mycket lättare att se fisk nere i vattnet. Detta är framför allt en stor fördel vid så kallat "sight fishing" i strömmande vatten eller på tropiska flats, men det är lika viktigt att kunna se eventuella efterföljande fiskar innan du lyfter linan för nästa kast. Polarisering minskar också trötthet i ögonen samt förbättrar den visuella prestandan.
690,00 kr

A.Jensen Atlas Waders

Atlas från A.Jensen är prisvärda andningsvadare, som har en trelagerskonstruktion. A.Jensen har valt att använda sig utav högkvalitativa material, för att säkerställa att man köper ett par vadarbyxor som håller. Sömmarna är placerade på sådant vis, att de tar minimalt med påfrestning, vilket i sin tur kommer leda till ökad livslängd på vadarna. A.Jensen Atlas Waders är perfekta andningsvadare för dig som vill ha god kvalité, till en rimlig peng!
Lagernivå:
Från 1.990,00 kr

A.Jensen Bering Vadarcombo

Detta är A.Jensens nya version av den prisbelönta Bering-vadarbyxan. De är i stort sett desamma som den tidigare modellen. Den enda skillnaden är att den här modellen har en strumpfot, inte en fast stövel. Detta var en önskan från nästan alla kunderna, så här är den... Förutom detta har man också använt några nya tekniker i svetsningen, vilket gör vadarna ännu mer flexibla och starka. En unik egenskap med denna modell är att benen är av neopren, vilket passar perfekt för dig som fiskar i kallt vatten! I detta paket kan du köpa till A.Jensens väldigt populära Impala vadarskor med gummisula (gå upp en skostorlek jämfört med din vanliga storlek). Välj storlek nedan!
Lagernivå:
Från 3.499,00 kr

A.Jensen Specialist Glove Full Finger

Högkvalitativt vindtätt fleecefodrad handske på baksidan av handen (där du har värmeförlust) och supertunn på insidan av handflatan. Detta helt nya koncept fungerar för alla typer av vintersporter där du behöver känsla och rörlighet. Som när du fiskar, jagar, golfar, mountainbikear, fotograferar... för att nämna några. Denna modell är en heltäckande version med en spricka för tummen och pekfingret.
Lagernivå:
Från 379,00 kr

A.Jensen Waders N' Boots Bag

Supercool vattentät väska för mångsidigt bruk! Ursprungligen designad för att bära vadarbyxor, stövlar, vadjackor och annan blöt utrustning som du vill ha i en säker vattentät behållare i din bil. Men den här väskan är lika användbar för dina fångst- eller vandringsstövlar eller fasaner (om du jagar), dykutrustning osv. När väskan inte används kan den fällas ihop och blir helt platt för enkel transport i din bil. Den är utrustad med 2 bärhandtag och en axelrem. Väskans ände har en "fäll ut" flik att stå på när du tar på eller av vadarbyxor - självklart vattentät.
649,00 kr 499,00 kr

A.Jensen Winter Neck Tube

Verkligen fin nackvärmare i super tunn och flexibel fleece som definitivt kommer att hålla dig varm i det kalla nordiska vädret. Extra lång så att du kan dra upp den för mun-/öronskydd.
299,00 kr 249,00 kr

Simms BackMagic

Simms BackMagic är framtagen i sammarbete med ortopeder för att minimera belastningen på ryggen vid fiske. Går enkelt att justera så att den passar alla tänkbara kroppsformer.
Lagernivå:
Från 1.599,00 kr

Simms Wadingstaff Rubber Tip

Simms Wadingstaff Rubber Tip är en gummiplugg so m du sätter längst ner på din vadarstav för en tystare vadning.
129,00 kr

A.Jensen Caribou Neoprenvadare

Caribou från A.Jensen är högkvalitativa neoprenvadare, som är tillverkade av slitstarkt och mjukt 4mm neopren, för maximal komfort och värme. Caribou har större stövlar, än vad som är normalt, för att passa europeiska män. Neoprenvadare är perfekta för dig som fiskar i kallt vatten, då neopren är ett väldigt värmande material. De påsvetsade gummistövlarna har försedda med gummisulor, för att säkerställa ett bra grepp. A.Jensen Caribou kommer att ge dig maximalt med värme, flexibilitet och mobilitet. Vadarnas sömmar sitter placerade på sådant sätt att det tar minimalt med påfrestning, vilket i sin tur kommer leda till ökad livslängd på vadarna. Samtliga sömmar är sydda, tejpade och limmade för att säkerställa lång hållbarhet och maximalt skydd mot läckage. Knäna är förstärkta och vadderade för extra hållbarhet. På sidorna av den stora bröstfickan kan man stoppa in händerna för att värma dem. Vadarna är även utrustade med två stycken D-ringar, för att montering av olika tillbehör.
Lagernivå:
Från 1.399,00 kr

A.Jensen Impala Wading Boot

Impala vadarskons är designade för att tåla hårt bruk både i salt- och sötvatten. De levereras med en "Maxi-Grip"-gummisula som är utformad för att maximera greppet på hala ytor, även i kalla förhållanden. Dessutom är de förberedda för att använda studs om det behövs. Vadarskorna levereras med en påse lösa studs så att du kan välja att lägga till studs eller inte beroende på ditt eget önskemål och/eller fiskeplats.
Lagernivå:
Från 1.999,00 kr

A.Jensen Narvi II Vadarcombo

Narvi II är en vidareutveckling på A.Jensens tidigare och extremt populära Narvi vadarbyxor. Här har A.Jensen självklart använt alla funktioner som fungerade så bra på den tidigare versionen och lagt till några extra! Narvi II-vadarbyxorna är av högsta kvalitet, där A.Jensen har strävat efter och använt endast de bästa materialen på marknaden. Detta är en dragkedjevadarbyxa där man har använt det bästa valet av dragkedja: den tysktillverkade TiZip-dragkedjan. Benklippet är asymmetriskt och sömmarna är placerade där det är minimalt med påfrestning. Efter noggranna tester, blev resulterat denna design, och den fungerar perfekt! Det asymmetriska benklippet resulterar i mycket högre hållbarhet och följer kroppen bättre när du rör dig, vilket innebär mindre påfrestning på vadarna och därmed mycket mindre risk för läckage. I denna nya version av Narvi har A.Jensen även förstärkt vadarna på kritiska områden för att ge ännu bättre rörlighet, samtidigt som det förebygger läckage. I detta paket kan du köpa till A.Jensens väldigt populära Impala vadarskor med gummisula till ett reducerat paketpris (gå upp en skostorlek jämfört med din vanliga storlek). Välj storlek nedan!
Lagernivå:
Från 3.499,00 kr

Mikado Winter Cap Pompom Grey and Green

Vintermössa av hög kvalité från Mikado, som fungerar lika bra vid fiskevattnet som i det vardagliga livet. Denna mössa är varm och mysig, vilket gör att den passar utmärkt till t.ex. vinterfisket på isen.
149,00 kr 139,00 kr

Orvis Clearwater Vadarbyxa

Clearwater vadarbyxor från välkända Orvis erbjuder en väldigt prisvärd andningsvadare med en modern passform som eliminerar onödigt material vilket annars kan upplevas väldigt "bulkigt". Vadarbyxorna är tillverkade av slitstarkt fyralagers nylonmaterial med PU membran och god andningsförmåga vilket gör vadarna lätta men samtidigt slittåliga. Materialet har 30K vattentäthet och 8K andningsförmåga. Orvis Clearwater vadarbyxor är även utrustade med speciella axelremmar som gör att man snabbt och enkelt kan omvandla vadarna till midjevadare vilket är en väldigt tacksam och fiffig funktion som kommer väl till användning under sommarens varmare dagar eller när man inte behöver vada djupt. Den rymliga och yttre bröstfickan är perfekt för att förvara småprylar som man vill ha nära till hands, så som en flugask, tobak eller liknande. Bakom bröstfickan har vadarna en fodrad "känguruficka" som fungerar utmärkt att värma sina händer när det blåser kallt. Detta är helt enkelt en väldigt funktionell och bra vadare till ett rimligt pris!
Lagernivå:
Från 3.499,00 kr

Mikado Fleece Balaclava Black

Balaclava av fleece från Mikado. Väldigt varm och mysig, vilket gör den perfekt att använda vid vinterfisket ute på isen. Däremot går den utmärkt att använda i det vardagliga livet under kalla väderförhållanden.
169,00 kr 149,00 kr

Mikado Fleece Gloves Half Finger

Håll igång dina kyliga fiskeäventyr med Mikado Fleece Gloves Half Finger. Dessa fingerlösa fiskevantar är tillverkade av fleece för att ge dig det bästa av både värme och fingerfärdighet. Gummimönster i handflatan för att ge bra grepp och förbättrar hållbarheten.
Lagernivå:
Från 159,00 kr

A.Jensen Callisto Wader Boot

Callisto Wader Boot från A.Jensen är ett par vadarkängor, som är väldigt prisvärda. Här får du lätta och komfortabla kängor, som är lätta att ta på och av, även när de är våta. Utrustade med gummisulor med grymt grepp. Skorna är extra breda, för att ge en perfekt passform. Om du vill få plats med ett par tjocka sockor i vadarna, vid t.ex. fiske i kallt vatten, rekommenderar vi dig att ta en storlek större än din vanliga skostorlek.
Lagernivå:
Från 1.499,00 kr

Mikado Gloves

Mikado Gloves är ett par perfekta handskar att använda under årets kallare årstider. Dessa handskar är tillverkade av högkvalitativt neopren som ger en perfekt kombination av mjukhet och komfort. Handskarnas ovandel är av förstärkt material. Pekfinger, långfinger och tumme går att fälla bak, så man kan t.ex. göra knutar och annat utan att behöva ta av sig handskarna.
Lagernivå:
Från 169,00 kr
Visar 21 av 21 produkter