Din varukorg är tom.
Close
Sök
Filtrera

Hodgman

Hodgman var på sjuttio och åttiotalet världens största tillverkare av vadare. När neoprenvadarna nästan försvann från marknaden och andasvadarna tog över försvann nästan varumärket. Några år sedan köpte Pure Fishing (världens största fiskekoncern) Hodgman. Och de senaste åren har man jobbat med att ta fram nya vadare.

Handla dina Hodgman vadare hos oss - Snabba leveranser och trygga köp!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Bild på Hodgman Caster Neoprenvadare

Hodgman Caster Neoprenvadare

Hodgman Caster är ett par 3mm tjocka neoprenvadare med tejpade sömmar som dessutom blivit limmade och sydda. Förstärkta och vadderade för ökad slitstyrka och komfort. Hållbar stövel som isolerats med 200gr Thinsulate® för ökad isolering och försetts med en filtsula. Fleeceklädda handvärmafickor värmer händerna när det behövs och vadarna är försedda med D-ringar på fram- och baksida.
Från 1.499,00 kr
Bild på Hodgman H5 Storm Shell Jacket

Hodgman H5 Storm Shell Jacket

Hodgman H5 Storm Shell Jacket är en 3-lagers jacka (V-TecH™ material) med tejpade sömmar. Materialet är 100% vattentätt, vindtätt samt har goda andningsegenskaper vilket transporterar bort fukt från kroppen. Själva designen är genomtänkt och ger dig mycket bra rörelsefrihet medans du fiskar - kast efter kast känns komfortabelt vid axel- och ryggpartiet. Själva insidan av denna jacka är inte fodrad, vilket bygger på att du själv klär dig med värmande lager undertill. Vindflärpar ut- och invändigt dragkedjan framtill. Utrustad med vattentäta YKK-dragkedjor till 4 av de totalt 6 fickorna. Justerbar huva, förstärkt parti vid ryggslut och till viss del ärmar.
Från 2.799,00 kr
Bild på Hodgman H5 Storm Shell Trousers

Hodgman H5 Storm Shell Trousers

Hodgman H5 Storm Shell Trousers är en 3-lagers byxa av bib-modell (V-TecH™ material) med tejpade sömmar. Materialet är 100% vattentätt med en vattentäthet på hela 20k, vindtätt samt har goda andningsegenskaper vilket transporterar bort fukt från kroppen. Själva designen är genomtänkt och ger dig mycket bra rörelsefrihet medans du fiskar - kast efter kast känns komfortabelt. Själva insidan av denna byxa är inte fodrad, vilket bygger på att du själv klär dig med värmande lager undertill. Utrustad med vattentäta YKK-dragkedjor framtill samt vid sidorna där du kan öppna och få in luft om du blir för varm. Förstärkt parti vid rumpa, knän och nederkant ben.
Från 2.799,00 kr
Bild på Hodgman Core Ins Jacket

Hodgman Core Ins Jacket

Denna jacka är tänkt att använda tillsammans med Hodgman H5 Storm Shell Jacket som är Core INS System-kompatibelt. Jackan fästs invändigt och blir som ett extra isolerande lager. Oavsett om du åker båt i öppet vatten under den kalla årstiden eller är ute på isfiske mitt i vintern kommer Hodgman® Core Ins Jacket att hålla dig varm. Thinsulate® Platinum Insulation är fuktbeständig och mycket andningsbar, vilket gör att du håller dig varm och torr i alla tänkbara förhållanden.
Från 1.799,00 kr
Bild på Hodgman Core Ins Bib Pant

Hodgman Core Ins Bib Pant

Denna byxa är tänkt att använda tillsammans med Hodgman H5 Storm Shell Jacket som är Core INS System-kompatibelt. Byxan fästs invändigt med dragkedja och tryckknappar och blir som ett extra isolerande lager. Oavsett om du åker båt i öppet vatten under den kalla årstiden eller är ute på isfiske mitt i vintern kommer Hodgman® Core Ins Bib Pant att hålla dig varm. Thinsulate® Platinum Insulation är fuktbeständig och mycket andningsbar, vilket gör att du håller dig varm och torr i alla tänkbara förhållanden.
Från 1.799,00 kr
Bild på Hodgman Aesis Wade Lite Jacket Olive

Hodgman Aesis Wade Lite Jacket Olive

Aesis Wade Lite Jacket är en lätt, men stryktålig och starkt vattenavvisande vadarjacka. Trelagerstyg med ventilation i armhålorna, tejpade sömmar som stänger ute regn och vattenstänk. Ficka med vertikalplacerad dragkedja. Muddar i ärmarna sluter om handlederna ordentligt, vilket är skönt när du handskas med vatten och sprattlande fiskar.
Från 2.499,00 kr
Bild på Hodgman Aesis Shell Jacket Charcoal/Black

Hodgman Aesis Shell Jacket Charcoal/Black

När som helst kan du befinna dig mitt i moder naturs vrede. Regn, blåst, kula och tuffa vågor kräver sin jacka. Hodgman Aesis Shell Jacket har trelagerstyg av V-TecH som är vind- och vattensäkert, men det andas och ger rörelsefrihet. Fickor med vertikalplacerade dragkedjor och smarta magnethållare för flugor och småprylar. Huva med trippla inställningsmöjligheter och tajta muddar i ärmsluten. D-ring på ryggen för att fästa håv eller andra tillbehör. En kunglig jacka, helt enkelt.
Från 3.199,00 kr
Bild på Hodgman Aesis Hyperdry Down Jacket Black

Hodgman Aesis Hyperdry Down Jacket Black

Hodgman Aesis Hyperdry Down Jacket är en fluffig, lätt gåsdunjacka som värmer bättre än det mesta, trots sin låga vikt. På skuldror och ärmar är jackan förstärkt med vattenavvisande V-TecH-tyg. Smarta fickor, bland annat högt placerade värmefickor som du kommer åt om du har jackan innanför vadarbyxorna. Behandlad för att ge god värme även som fuktig och den torkar extremt snabbt. Jackan går även att packa ihop så den blir väldigt liten och smidig att packa ner i t.ex en ryggsäck. Utvalt, Bluesign-certifierat, miljöhållbart dun.
Från 2.499,00 kr
Bild på Hodgman Aesis Sonic Zip Stocking Foot

Hodgman Aesis Sonic Zip Stocking Foot

Hodgman Aesis Sonic Zip Stocking Foot är en andningsvadare med fem lager tyg i benen och fyra upptill, där det finns större behov för kroppen att ventilera ut fukt. Detta gör att dessa vadare verkligen håller ute i vattnet, men andas och ger rörelsefrihet. Vadarbyxorna är försedda med en oerhört praktisk dragkedja som gör att du smidigt och snabbt kan öppna, eller kränga av dig vadarna. Givetvis är dragkedjan stabil och vattentät. Värmefickor i mikrofleece på framsidan. På baksidan finns en D-ring där du kan fästa håven. Vada med stil. Vada med byxor du kan lita på.
Från 4.999,00 kr
Min: 0,00 kr Max: 4.999,00 kr
kr0 kr4999