Filtrera
Stäng

Fly Company

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Foam Cylinder 2,8mm (8 pack)

Foam Cylinders från Fly Company som fungerar till många ändamål. Variationsmöjligheten gör att dessa passa till otroligt mycket, allt från ögon till booby-flugor till bakkroppar på torrflugor. Längden på cylindrarna är 4cm.
Lagernivå:
Från 27,00 kr

Fly-Rite Leather Wallet Size Dubbing Portfolio

Fly-Rite Leather Wallet Size Dubbing Portfolio är en "plånbok" med samtliga färger av Fly-Rite. Plånboken är av högkvalitativt läder och i en liten samt behändig storlek som är tänkt för den som vill ta med sig sin dubbing ut vid vattnet, användbart om man reser mycket med sin bindutrustning. En riktigt fin liten "pärm" som passar perfekt för dig som vill ha alla färger från Fly-Rites populära dubbing i ett lyxigt fodral.
999,00 kr

Propellerfly Fit-Tube

Propellerfly Fit-Tube är en tub som gör det enkelt för dig att binda Hitch flugor. Tubens vingar gör att den med enkelhet håller sig ovanför vattenytan. Att ploga fram en Hitch fluga längst ytan är kanske de mest komfortabla sättet att fiska lax. Du kommer se dina fluga hela tiden och kommer även se när laxen hugger! Varje förpackning innehåller fem stycken Fit-Tubes med 28mm i längd.
Lagernivå:
Från 45,00 kr

Spawns UV Simi Seal Coastal Dubbing Dispenser

Här får du en dispenser med totalt 12 olika färger från den populära dubbingen Spawns UV Simi Seal. Samtliga färger har UV fibrer i sig som syns klart och tydligt för fisken, perfekt för fisket i gryning, skymning eller när det är mulet. Detta är en mycket lättdubbad dubbing med olika typer av fibrer som är lätta att borta ut. Denna dubbing passar till alla typer av streamers, oavsett om du binder artikulerade streamers för öring och regnbåge, kustflugor eller tubflugor. Tack vare att dubbingen är så lätt att dubba så går den även att dubba på väldigt tunnt vilket gör att den även passar riktigt bra till nymfer.
319,00 kr 299,00 kr
Visar 212 av 212 produkter