Filtrera
Stäng

Resor & Guidningar

Vi jobbar kontinuerligt med att kunna erbjuda prisvärda fiskeresor och bra kurser, alltid med profesionella res- och kursledare. Resorna uppdateras så snart något nytt är på gång. 

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Guidning Havsöring (14/4 - 2024)

Vår teamfiskare Tim Andersson kör under våren ett par guidade turer med havsöringen i fokus. Ni som följer oss på sociala medier har säkerligen sett honom posera med otaliga havsöringar av finaste kaliber. Nu har ni möjligheten att hänga med honom ut på fiske och höra hur han tänker, strategier och tekniker under sitt fiske. Han hjälper dig med kastteknik om behov finns för det så det är inget krav på förkunskaper. En grym dag utlovas tillsammans med en av våra grymmaste havsöringsfiskare på västkusten!
1.500,00 kr

Heldagsguidningar 2024

Under april, maj och september erbjuder vi guidade dagsturer inriktade på fiske efter havsöring längs västkusten. Vi anpassar turen efter era önskemål. Bra platser för havsöringsfiske varierar och vi kommer därför bedriva fisket allt från runt Göteborg till norr om Orust. I en guidad dagstur ingår guidning och transporter (vi kommer överens om plats där vi startar och avslutar dagen). Klicka på länken nedan för att boka en plats och läsa mer om denna guidning.
1.900,00 kr

Flugfiske | Grönland

Vill du uppleva en fiskeresa utöver det vanliga? Då är det Grönland du ska besöka. Med dess orörda vildmark utom telefontäckningens räckhåll får du uppleva ett fiske så exklusivt det kan bli! Outside Travels erbjuder fantastiska fiskeresor runt om i världen. Mer info för att boka en plats och läsa mer om resan hittar du längst ner på denna sida.
Boka din plats i länken nedan!

Flugfiske | Maldiverna

Åk iväg till varma Maldiverna i jakten på bland annat Bonefish, Trigger fish och Giant Travelly! Outside Travels erbjuder fantastiska fiskeresor runt om i världen. Mer info för att boka en plats och läsa mer om resan hittar du längst ner på denna sida.
Boka din plats i länken nedan!

Havsöringshelg | Västkusten

Häng med oss under en helg i april med erfaren guide och ett gött fiskegäng där vi spenderar dygnets ljusa timmar på att fiska efter havsöring. Vår guide kommer ta oss till de hetaste platserna där chansen att fånga mycket och stor fisk är som största. Boka din plats i länken nedan. Klicka på länken nedan för att boka en plats och läsa mer om denna resa/guidning.
Boka din plats i länken nedan!

Havsöringsfiske | Nordnorge

Nordnorge ses av många som havsöringsfiskets Mecka. Både på grund av fiskens storlek och antal. Det händer att havsöring över 100 cm landas och fisk över 60 cm är vanligt. Klicka på länken nedan för att boka en plats och läsa mer om denna resa.
Boka din plats i länken nedan!

Predatorguidning

Jag har arbetat som fiskeguide sedan 2018, främst på sjöarna Mjörn och Anten i Alingsås kommun, 5 mil öster om Göteborg. Vem som helst kan boka en guidning. Nybörjare, hobbyfiskare eller proffs. Även barnfamiljer är varmt välkomna. Primärt är det gäddfiske, gösfiske och abborrfiske som bedrivs och jag står för all utrustning. Dagen anpassas efter kundens erfarenhet och ambitionsnivå. Dessutom har jag samarbetspartners med vilka jag erbjuder större guidepaket till företag. Klicka på länken nedan för att boka en plats och läsa mer om denna guidning.
Boka din plats i länken nedan!

Frovåg, Nordnorge | Havsfiske - ”Hosted trip”

Följ med på en ”Hosted trip” med erfaren personal från EL-GE Sportfiske. Ett oförglömligt fiskeäventyr på den nordnorska ön Senja. Boka din plats i länken nedan!
Boka din plats i länken nedan!

Abborrfiske | Perchzilla - "Hosted trip"

Följ med oss på en "Hosted-trip" till magiska Perchzilla den 20-24 november 2024, där 3-kilosborrarna simmar! Ett riktigt häftigt fiskeäventyr från kajak. Mer info och platsbokning hittar du i beskrivningen nedan!
15.495,00 kr

Bassfiske | Sardinien - "Hosted trip"

Följ med oss på en "Hosted-trip" till fantastiska Sardinien den 10-15 September, där du har möjligheten att fånga en Bass! Ett fiske som är unikt för oss på denna sidan Atlanten. Mer info och platsbokning hittar du i beskrivningen nedan!
Boka din plats i länken nedan!