Filtrera
MISSA INTE VÅRA JULKLAPPSTIPS! KLICKA HÄR!
Stäng
MISSA INTE VÅRA JULKLAPPSTIPS! KLICKA HÄR!

Tyvärr - Denna produkt är utgående och ej längre tillgänglig eller är slut i lager

Fibe Pimpelset Mormyska

Komplett pimpelset med pimpelspö, mormyskatopp, isfiskelina och två stycken mormyskor i volfram (tungsten). Perfekt för vinterns pimpelfiske efter abborre, sik, röding, öring, regnbåge m.m.
Lagerstatus: Slut hos leverantör (kontakta oss för datum när den väntas in)
Artikelnr: 341106
Leveranstid: 1-3 vardagar
Tillverkare: Fibe
79,00 kr
  • Fri frakt > 500kr
  • 30 dagar öppet köp
  • Snabba leveranser
  • Grym kundservice
  • Rätt priser
Skriv din egen recension
*
*
Dålig
Utmärkt
*
*
*
Kunder som köpte denna köpte också

Fibe Tävlingsspö Mormyska Lång

Pimpelspö i tävlingsutförande som är extra långt och speciellt framtaget för fiske med mormyskor. Totallängden på pimpelspöet är ca 55cm.
89,00 kr 69,00 kr

Storvirus Dubbel 75mm Koppar

Storvirus är ett klassiskt rödingblänke från G. Eriksson fiskeredskap som fungerar utmärkt vid isfisket efter fjällröding och inplanterad fisk. Detta rödingblänke är utrustat med dubbla spinnskedar som slår och skramlar mot blänket vilket resulterar i att det skapas mycket ljud under vattnet och brukar kunna irritera fisken till hugg. Perfekt blänke då inget annat fungerar! Krok och tafs medföljer.
79,00 kr 69,00 kr

Berkley Line Stripper

Berkley Line Stripper är ett fiffigt verktyget som hjälper dig att spola av fiskelina från dina rullar. Motorn klarar av att spola av upp till 250 meter fiskelina per minut och batteritiden är ca 5 timmar. Denna Line Stripper drivs av två AA batterier (medföljer ej) och den är även utrustad med ett krokbryne för att vässa dina krokar. Att behöva stå och slita av massa fiskelina för hand när det är dags för nya lina är nu historia!
199,00 kr 179,00 kr