Filtrera
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!
Stäng
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!

Havsfiskeset

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Kinetic Fantastica Boat Combo 6ft 20-30lb (Högervevad)

Kinetic Fantastica Boat Combo är en havsfiskeutrustning som fungerar perfekt för sommarens båtfiske efter arter som makrill, torsk m.m. Här får du ett spö med en mjuk men kraftfull klinga och en slitstark havsfiskerulle. En perfekt utrustning för dig som antingen inte vill lägga ut en förmögenhet på fiskeprylar eller för dig som vill ha en reserv uppsättning liggandes i båten. Just denna modell kommer med en högervevad rulle.
899,00 kr 479,00 kr

Penn Fathom Boat Travel Combo 7ft 20-30lb

Komplett havsfiskeutrustning av högsta kvalité för fisket i t.ex. Sverige och Norge. Här har vi på EL-GE Sportfiske noga valt ut våra absoluta favorit komponenter för detta fiske men till ett kraftigt reducerat pris! I paketet ingår ett flerdelat havsfiskespö som passar perfekt för den resande havsfiskaren, en tvåväxlad havsfiskerulle och en stark samt flerfärgad flätlina. Här får du ett Regiment III Boat Travel havsfiskespö från välkända Penn Fishing är ett riktigt högpresterande och femdelat havsfiskespö. 30T kolfiberklingan i kombination med SLS3-teknologin gör detta spö mycket lätt med en väldigt tunn diameter men med en otrolig mängd kraft. Tack vare den superkänsliga toppen kommer du att känna och se varje litet hugg, medan ryggraden är oöverträffad för att ge ett rejält tryck på en stor fisk. EVA-handtaget ger ett väldigt bra grepp och Heavy Duty DPS-rullsätet ser till att din rulle sitter säkert på spöt. Rullen i sin tur är en Penn Fathom II Lever Drag 2-speed där både stativ och gavlar är tillverkade i stark aluminium medan huvuddrev och pinjong är gjorda i slitstarkt rostfritt stål. Spakbromsen är pålitlig och mycket stark, med den nya inställningsknappen är det omöjligt att råka ställa om bromsstyrkan av misstag. För att justera styrkan måste knappen dras ut och sedan justeras. Detta är en rulle som klarar av riktigt argsinta och stora fiskar. På rullens spole kommer det påspolat med 450 meter av flätlinan Hurricane X8 Braid Multicolor.Detta är en flerfärgad flätlina som byter färg var 10 meter vilket gör att du enkelt kan hålla koll på vilket djup du fiskar på (och så blir det väldigt snyggt på rullen). Linan är 8-trådig 100% PE-fibrer vilket ger den en rund linprofil men den blir även väldigt stark och behåller en hög knutstyrka. Här får du helt enkelt en klockren och komplett havsfiskeutrustning av premiumkvalité till ett kraftigt reducerat pris!
7.495,00 kr 5.990,00 kr

Ifish Båtpimpelset Red Camo 113cm

Ifish Båtpimpelset är en havsfiskeutrustning som lämpar sig perfekt för makrillfiske från båt. Spöet har styvare aktion för klara av flera starka makrill samtidigt och att spöet endast är 113cm långt gör att det är perfekt att gömma undan när det inte används. Hel spänstig klinga och greppvänligt EVA handtag, robust rullfäste i kombination med IFISH 400R multirulle (högervevad). Perfekt att använda tillsammans med en makrillhäckla och pilk/vikt. Denna utrustning går även alldeles utmärkt att använda för ismete efter gädda.
899,00 kr 799,00 kr

Kinetic Fantastica Boat Combo 6ft 20-30lb (Vänstervevad)

Kinetic Fantastica Boat Combo är en havsfiskeutrustning som fungerar perfekt för sommarens båtfiske efter arter som makrill, torsk m.m. Här får du ett spö med en mjuk men kraftfull klinga och en slitstark havsfiskerulle. En perfekt utrustning för dig som antingen inte vill lägga ut en förmögenhet på fiskeprylar eller för dig som vill ha en reserv uppsättning liggandes i båten. Just denna modell kommer med en vänstervevad rulle.
899,00 kr 799,00 kr

Ifish SuperNova Havsfiskeset 6ft

En komplett havsfiskeutrustning för sommarens båtfiske. Här får du ett slitstarkt kolfiberspö som klarar av vikter upp till 300 gram. Rullen är påspolad med nylonlina, så det är bara att bege sig ut och börja fiska. En perfekt utrustning för dig som vill fiska makrill, torsk m.m och inte vill betala en förmögenhet.
998,00 kr 799,00 kr

Abu Garcia Seafishing (2 toppar)

Abu Garcia Seafishing är ett haspelkombo med två olika toppar som gör att du kan använda den både till kastfiske från land likväl som från båt med pilk och häckla t.ex. Perfekt för dig som vill ha en utrustning för både tyngre land- och båtfiske.
1.019,00 kr 899,00 kr

Penn Linecounter Sea Combo

Penn Linecounter Sea Combo är en havsfiskeutrustning som fungerar lika bra i Sverige som efter stor torsk och hälleflundra i Norge. Rullen har ett räkneverk vilket gör att du hela tiden kan ha koll på vilket djup du fiskar. Spöet har en väldigt skön och följsam aktion men med rejäl ryggrad så du kan sätta press på större fisk. Levereras med 270m Fireline i färgen Smoke (svart).
2.119,00 kr 1.899,00 kr