Filtrera
Stäng

Combo

Här hittar du kompletta fiske-set till ditt ismete, pimpelfiske men även lätt båtfiske. Bland vårt sortiment utav fiskeutrustningar till isfiske hittar du combon som passar arter som gädda, abborre, öring, röding m.m. Vet du inte riktigt vad du skall ha till ditt vinterfiske kan vi rekommendera att man köper en komplett utrustning. Då vet man att man får grejer som passar tillsammans!

Beställ din isfiskeutrustning av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Fibe Isfiskecombo Haspel Heavy

En komplett isfiskeutrustning med haspelrulle från FIBE. Rullen kommer med påspolad vinterfiskelina vilket gör att det bara är att gå ut och börja fiska. Denna modell som heter Heavy lämpar sig utmärkt för isfisket i jakten på regnbåge, röding m.m.
329,00 kr 299,00 kr

Mikado Arctic Ice Combo 55cm

Komplett fiskeutrustning för isfiske! Här får du ett lätt fiskespö tillverkat av högkvalitativt kolfiber och som är speciellt framtaget för isfisket. Detta spö har en "platt" profil och en väldigt känslig topp som inte behöver någon ytterligare nappindikator för att registrera hugg. Ett perfekt vinterfiskespö som passar perfekt för fisket efter stor abborre, regnbåge etc med beten som vertikalpirk, större mormyskor och minibalansare. Spöet är även utrustat med ett riktigt snyggt EVA-handtag med kamouflage mönstring. Rullen är en liten haspelrulle som är speciellt framtagen för isfisket. Rullens precisa bromssystem gör att man kan använda sig utav de allra tunnaste linorna utan att behöva vara orolig över att linan går av. Spolen kommer påspolad med 50 meter av den otroligt populära nylonlinan Trilene Sensation.
908,00 kr 779,00 kr

Ifish Pimpelset Pro Vertikal

Komplett pimpelset för isfiske med vertikalpirk. Här får du ett superlätt pimpelspö, påspolad lina och färdigriggat med en vertikalpirk och lyskrok. Tillsätt bara vatten (och maggot på kroken).
169,00 kr 159,00 kr

Ifish Pimpelset Pro Röding

Komplett pimpelset för isfiske med rödingblänke. Här får du ett superlätt pimpelspö, påspolad lina och med ett rödingblänke. Tillsätt bara vatten (och maggot på kroken).
189,00 kr 179,00 kr

Mikado Flat Ice Combo 60cm

Komplett fiskeutrustning för isfiske! Här får du ett lätt isfiskespö som är tillverkat av glasfiber. Detta är ett starkt och styvt vinterfiskespö som passar perfekt för fisket efter stor abborre, regnbåge m.m. Spöt passar utmärkt för vertikalpirk, större mormyskor och minibalansare med en vikt upp till ca 7 gram. Den delikata toppen är orange, vilket gör att man tydligt ser när fisken är och nafsar på sitt bete. Rullen är en liten haspelrulle som är speciellt framtagen för isfisket. Rullens precisa bromssystem gör att man kan använda sig utav de allra tunnaste linorna utan att behöva vara orolig över att linan går av. Spolen kommer påspolad med 50 meter av den otroligt populära nylonlinan Trilene Sensation.
779,00 kr 579,00 kr