Filtrera
Stäng
RSS

Blogginlägg '2017' 'mars'

Nytt EL-GE Team!

EL-GE Sportfiske i Göteborg satsat stenhårt på havsfisket med hjälp av sina nya temfiskae Fredrik von Elern, Henrik Estling och Kristofer Estling. All tre är oerhört duktiga fiskare som har många års erfarenhet av det svenska havsfisket.

Gädda på 100cm för Team Predator

Förra helgen skulle våra team-fiskare i Team EL-GE Predators åkt på en fisketävling som tyvärr blev inställd. Så dom fick ändra deras planer totalt då dom även sålt deras kära Quintrex båt nyligen. Resultatet blev en gädda på 100cm!

Team-Tim rapporterar från Skånekusten

Vår Teamfiskare Tim rapporterar från en weekend nere i Skåne som bjöd på besor, fina blankingar och tuffa väderförhållanden. Härligt att känna våren få fäste och njuta av öppna landskap berättar han med ett leende.

Rapport från Danish Fly Festival

Nu är jag tillbaka på jobbet efter en underbar helg i Danmark. Vi började med lite fiske söder om Köpenhamn på fredagen där både Jonatan och Allan fångade fisk...

EL-GE Anders tips på fiske efter torsk i Öresund.

Anders från EL-GE Sportfiske delar med sig av de hetaste tipsen för ett bra fiske i Öresund efter torsk. Läs hans artikel som handlar om bland annat "bulefiske", passande utrustning och tips på ett skonsammare fiske.

Agnes resa till Danish Fly Festival!

Danish fly festival och flugfiske efter stor havsöring i Danmark. Nu är Agne från Göteborgsbutiken och Jonatan Ternald på väg mot Kolding i Danmark för att binda havsöringsflugor på Danish Fly Festival.