Filtrera
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!
Stäng
FRIA FRAKTER PÅ ALLA BESTÄLLNINGAR!

Bait Breath

Bait Breath är ett Japanskt varumärke som specialiserat sig på att ta fram högkvalitativa beten för fiske i både söt- och saltvatten. Vi på EL-GE Sportfiske har valt att ta upp framförallt jiggar och andra tillbehör från Bait Breath som fungerar utmärkt för vårt skandinaviska fiske efter arter som abborre, gös och gädda. Här hittar du jiggar som fungerar till en mängd olika tekniker som traditionellt jiggfiske, NED, texas- & carolina m.m. Samtliga beten från Bait Breath är tillverkade i Japan och har som tidigare nämnt oerhört god kvalité!

Beställ dina jiggar och andra beten från Japanska Bait Breath av oss online - enkelt & smidigt

EL-GE Sportfiske erbjuder snabba leveranser, omfattande garantier och bra priser!

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida

Bait Breath BeTanCo Curly Tail Slim 7,5cm (8 pack)

BeTanCo Curly Tail Slim från Japanska Bait Breath är en väldigt realistisk och fångstgivande imitation av en smörbult. Just denna modell som heter Slim har en extra långsmal profil. Dessa jiggar har visat sig otroligt effektiva för fisket efter t.ex abborre i våra svenska vatten, oavsett om den används i stilla eller strömmande vatten. BeTanCo Curly Tail Slim är en väldigt mångsidig jigg som går att rigga på många olika vis, så som dropshot, NED, texas & carolina, jigghuvud m.m. Tack vare betets design så får den ett väldigt härligt häng i vattnet vilket ger rovfiskar gott om tid att bestämma sig för att hugga. Bait Breath BeTanCo Curly Tail Slim slingrande svans gör att den får en otroligt förförisk gång i vattnet när den simmar fram. Tillverkade i Japan!
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Bait Breath E.T Shad 8,5cm (7 pack)

E.T Shad från Japanska Bait Breath är en mångsidig fiskimitation med paddeltail som visat sig ruggigt effektiv vid fisket efter t.ex abborre i våra svenska vatten! Tack vare jiggens unika design på paddeltailen så får E.T shad en väldigt vibrerande gång i vattnet, även i kombination med lätta vikter. E.T Shad går utmärkt att fiska i både stilla och strömmande vatten samtidigt som den går att rigga på väldigt många olika vis. På jiggarnas rygg finns det en skåra som är till för att gömma undan dina offsetkrokar vilket kommer att ge en helt vasskyddad presentation av betet. De räfflade sidorna på E.T Shad gör att jiggen skapar extra mycket vibrationer i vattnet som rovfiskar snabbt lägger märke till. Tillverkade i Japan!
Lagernivå:
Från 119,00 kr

Bait Breath Bugsy Rock Soul 9cm (10 pack)

Bugsy Rock Soul från Japanska Bait Breath är en ruggigt effektiv jigg för fisket efter abborre och som imiterar en sandmask. Bait Breath Bugsy Rock Soul är perfekt för t.ex dropshot, texas- & carolinafiske m.m. Alla de små benen på jiggen i kombination med dess slingriga svans skapar mycket vibrationer och rörelser samtidigt som Bugsy Rock Soul får en otroligt förförisk gång i vattnet. Dessa högkvalitativa jiggar är perfekta att använda sig utav när fisket är trögt. Tillverkade i Japan!
Lagernivå:
Från 79,00 kr

Bait Breath BeTanCo Shad Tail Slim 7,5cm (8 pack)

BeTanCo Shad Tail Slim från Japanska Bait Breath är en väldigt realistisk och fångstgivande imitation av en smörbult. Just denna modell som heter Slim har en extra långsmal profil. Dessa jiggar har visat sig otroligt effektiva för fisket efter t.ex abborre i våra svenska vatten, oavsett om den används i stilla eller strömmande vatten. BeTanCo Shad Tail Slim är en väldigt mångsidig jigg som går att rigga på många olika vis, så som dropshot, NED, texas & carolina, jigghuvud m.m. Tack vare betets design så får den ett väldigt härligt häng i vattnet vilket ger rovfiskar gott om tid att bestämma sig för att hugga. Bait Breath BeTanCo Shad Tail Slim har en pulserade svans som gör att den får en otroligt förförisk gång i vattnet när den simmar fram. Tillverkade i Japan!
Lagernivå:
Från 89,00 kr

Bait Breath Bugsy 9cm (8 pack)

Bugsy från Japanska Bait Breath är en ruggigt effektiv jigg för fisket efter abborre och som imiterar en sandmask. Bait Breath Bugsy är perfekt för t.ex dropshot, texas- & carolinafiske m.m. Alla de små benen på jiggen i kombination med dess slingriga svans skapar mycket vibrationer och rörelser samtidigt som Bugsy får en otroligt förförisk gång i vattnet. Dessa högkvalitativa jiggar är perfekta att använda sig utav när fisket är trögt. Tillverkade i Japan!
Lagernivå:
Från 89,00 kr
Visar 5 av 5 produkter