Din varukorg är tom.
Close
Sök
(0)
Filtrera

Tafsar/Material

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Bild på Smith Spent Line Wrangler

Smith Spent Line Wrangler

Smith Spent Line Wrangler gör det enkelt att samla ihop allt skräp från sitt fiske, och framförallt då nylontafsar. Håll våra vatten rena ! Med den här produkten är det enklare att få med sig tafsar och linor med sig till närmaste soptunna.
Från 249,00 kr
Bild på Spring Creek 13,5 fot (2-pack)

Spring Creek 13,5 fot (2-pack)

Climax Spring Creek tafsar är designade för det finaste och mest delikata fisket med små flugor och på skygg fisk. Utmärkta vid torrflugefisket. Ger mycket mjuka presentationer, en nyckel till framgång vid smygfiske på de mest svårflörtade fiskar. 2 tafsar per förpackning.
Från 44,00 kr
Bild på Stroft GTM - 25m

Stroft GTM - 25m

Stroft GTM är ett perfekt tafsmaterial som finns i flera dimensioner. Den är väldigt mjuk och smidig lina samt att den är transparent vilket gör den "osynlig" under vattnet vilket kan leda till fler hugg.
Från 34,00 kr
Bild på Waterwolf Gäddtafs

Waterwolf Gäddtafs

Waterwolfs gäddtafs är trologtvis den smidigaste på marknaden. Glöm allt vad färdigmonterade, halvdana knytbara material heter. Vid flugbyte snurra bara upp den lilla spiralen, byt flugan och snurra sedan tillbaka spiralen. Skulle den starka vajern bli lite böjd är det hur enkelt som helst att böja tillbaka den. Kort sagt, en lätt och tuff tafs som håller för många gäddkontakter!
Från 62,00 kr

Filter by:

Nollställ filtret
Min: 19,00 kr Max: 549,00 kr
kr19 kr549