Din varukorg är tom.
Close
Sök
(0)
Filtrera

Kemikalier/UV-Lampor

Här hittar du de mesta tillbehören du kan tänka dig till flugbindning. Lack, vax och färgpennor m.m. Som nybörjare i flugbindning så är det framförallt klarlacket som är intressant, denna använder man för att säkra avslutningen på flugan. Snabblimmet Zap-A-Gap har vunnit många användare de senaste säsongerna för samma ändamål, då främst för laxflugor och havsöringsflugor för en hållbarare avslutning.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Bild på GULFF Nitro Night Skin 15ml

GULFF Nitro Night Skin 15ml

GULFF Nitro Night Skin är ett lim att bygga fiskimitationer med, 100% kladdfri och nästan luktfri. Det som skiljer ut denna ur mängden är att den är "glow in the dark", alltså självlysande! Perfekt för nattfisket! Färgen blir svagt blåaktig i glow stadiet och har annars en rödaktig ton. Torkar på 6 sekunder.
219,00 kr 161,00 kr
Bild på Gulff Red Alert

Gulff Red Alert

Gulff Red Alert är ett UV-lim som framförallt används för huvuden, ryggar och kroppar vid flugbindning. Det här limmet särskiljer från de flesta andra på marknaden genom att vara kladdfria! Red Alert innebär helt enkelt att limmet är rött. Flaskan innehåller 15ml.
199,00 kr 161,00 kr
Bild på GULFF Varnish

GULFF Varnish

GULFF Varnish är ett snabblim för flugbindning. Med UV lampans hjälp så stelnar limmet på 3-4 sekunder! Nästan helt luktfri, 100% kladdfri och en pensel för applicering ingår.
169,00 kr 127,00 kr
Bild på Illex UV-Lampa

Illex UV-Lampa

En UV-Lampa från Illex till ett rimligt pris. Perfekt för t.ex flugbindning när du använder UV-lim. Levereras utan batteri.
159,00 kr 118,00 kr
Bild på Lackflaska i glas

Lackflaska i glas

En lackflaska i glas. Nål för applicering utav lacken sitter fast i locket.
49,00 kr 41,00 kr
Bild på Lackflaska i plast

Lackflaska i plast

Tom flaska i plast för flugbindarlack. I locket finns ett smalt appliceringsrör, som gör att enkelt och precist kan applicera en droppe direkt på flugan. Röret förslute med en nåll, som också kan användas för att aplicera lacket på vanligt sätt.
38,00 kr 32,00 kr
Bild på Loon Fluorescing Hard Head

Loon Fluorescing Hard Head

Loon Fluorescing Hard Head fungerar precis som vanliga Loon Hard Head men utsätts den för UV ljus så reflekterar den färg under vattnet. Detta fenomen märks redan på en meters djup, flugor tenderar att tappa färg och lyster och blir gråa. Men inte med fluo!
89,00 kr
Bild på Loon Flyhead Cement (Klarlack)

Loon Flyhead Cement (Klarlack)

Loon Flyhead Cement är en vattenbaserad, luktfri klarlack. Non-Toxic!
79,00 kr
Bild på Loon UV Bench Light

Loon UV Bench Light

Loon UV Bench Light är en väldigt kraftfull UV-lampa som får UV lim att härda. Ett AA batteri ingår.
499,00 kr
Bild på Loon UV Clear Flyfinish Thick

Loon UV Clear Flyfinish Thick

UV Clear Flyfinish är för dig som tycker att 5 minuters torktid är 5 minuter för mycket. Inget mixande eller väntande och limmet håller sig formbart tills dess att det utsätts för UV strålning från lampa eller solen då det stelnar på ett par sekunder.
199,00 kr
Bild på Loon UV Infiniti Light

Loon UV Infiniti Light

Loon UV Infiniti Light är tillräckligt kraftfull för att användas av professionella flugbindare och laddas enkelt med en USB kabel. En lampa utan begränsningar! Den kraftfullaste UV lampa vi stött på.
699,00 kr
Bild på Loon UV Kit

Loon UV Kit

Loon UV Kit inkluderar UV Nano light, UV Wader repair och UV Knot Sense.
399,00 kr