Flugfisketidning

FLUGFISKESET

Färdiga flugfiskeset består vanligtvis av flugspö, flugrulle, fluglina, backinglina, tippet, tafs, fiskeflugor och spötub. Alltså allt du behöver för att komma igång och börja flugfiska direkt, vilket är helt perfekt för dig som nybörjare inom flugfisket! Men vi rekommenderar faktiskt flugfiskeset till alla flugfiskare, nybörjare som proffs, förutsatt att man behöver en helt ny utrustning och ej redan har delar som man vill använda. Detta då flugfiskeseten idag håller en extremt bra kvalitet och vill man testa ett nytt fiske eller en ny viktklass så kan det vara perfekt att få ett paket där de olika delarna i utrustningen är anpassade till varandra.

Köper man ett komplett flugfiskeset så innebär det att du får 1. Bättre pris än om du köper lösa delar, 2. Utrustning som är anpassade efter varandra och 3. Allt du behöver för att komma igång och fiska direkt!

Här på Flugspön.se hittar du utvalda färdiga flugfiskeset ihopsatta av kvalitetstillverkare samt så har vi själva komponerat egna flugfiskeset där vi plockat guldkornen från olika tillverkare för att du som kund ska få bästa möjliga utrustning. Du kan här välja på flugfiskeset anpassade för fiske efter t.ex. harr & öring, regnbåge, havsöring, lax och mycket annat så kolla in vår sektion och se om du hittar något flugfiskeset som passar dig och ditt flugfiske.

Klicka här för att komma direkt till: flugfiskeset havsöring, flugfiskeset regnbåge eller flugfiskeset öring och harr.

Klicka här eller på bilden för att komma direkt till de övriga flugfiskeset som vi rekommenderar och säljer