Din varukorg är tom.
Close
Sök
(0)
Filtrera

Förvaring

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Bild på Fishpond Headgate Tippet Holder XL

Fishpond Headgate Tippet Holder XL

Fishpond Headgate Tippet Holder är ett enkelt och smidigt sätt att förvara ditt tafsmaterial så att det finns nära till hands och organiserat. Denna XL modell är perfekt för det tropiska fisket då spolarna för tropiska tafsmaterial brukar vara rejält mycket större än vanliga tafsmaterial och på denna hållare får du plats med totalt 5 st stora spolar. Den går även att använda till vanliga spolar för tafsmaterial och då rymmer den 10-13 spolar beroende på fabrikat. Hållaren är tillverkad av anodiserat flygplansaluminium och är helt rostfri.
349,00 kr 329,00 kr
Bild på Fishpond Piopod Microtrash Container | Cutthroat Orange

Fishpond Piopod Microtrash Container | Cutthroat Orange

En perfekt och smart behållare för tafsstumpar, cigarettfimpar eller omslagspapper. Fästes enkelt i en D-ring eller en Pin On Reel.
209,00 kr 169,00 kr
Bild på Fishpond Piopod Microtrash Container | Steelhead Blue

Fishpond Piopod Microtrash Container | Steelhead Blue

En perfekt och smart behållare för tafsstumpar, cigarettfimpar eller omslagspapper. Fästes enkelt i en D-ring eller en Pin On Reel.
209,00 kr 169,00 kr
Bild på Fishpond Sweetwater Reel & Gear Case

Fishpond Sweetwater Reel & Gear Case

Sweetwater Reel & Gear Case är perfekt till förvaring av rullar, verktyg och extra spolar. Väskan hjälper dig att vara organiserad vid fiskevattnet samtidigt som vadderade sidor och förstärkt lock och botten ger skydd åt innehållet.
399,00 kr