FlugfisketidningArtikelnummer:
018659

Scott S4S - ENHANDS

Scott S4S är vår favoritspö på kusten! S4S-serien är utvecklad för att tåla det krävande fisket som det innebär att fiska längs salta och blåsiga kuster. Spöna har en snabb och distinkt aktion med ytterst kort efterslag samtidigt som linbågen balanseras perfekt i luften vilket gör att S4S upplevs som extremt lättkastat. Att flugspöt är anpassad för hårda miljöer märks i allt från ringar, linförare, rullfästet till lacken. Allt för att du ska ha ett riktigt högkvalitativt och hållbart spö för ditt kustfiske efter havsöring. Ett drömspö helt enkelt för alla som älskar havsöringsfiske!

 

Vad som ingår:

Aluminiumtub

 

Nivå:

PROFESSIONELL

 

Hitta den spöklass som passar dig och ditt flugfiske bäst:


S4S 9' #5 - 4 delad
Ett spö framtaget för de mindre arterna i saltvattenfisket såsom fina presentationer på skygg bonefish utav mindre storlek eller kustfisket på våra breddgrader när vinden lagt sig och mörkret smugit sig på. Vi tog in spöt i vårt program för att vi tyckte det var ett sjukt trevligt spö för sjöfiskaren som gillar spön med snabb aktion. Eller för den som jagar storöringen i strömmarna och behöver lite krut i klingan för att hålla öringen i schack. Vansinnigt trevligt spö!

S4S 9' #6 - 4 delad
Här har vi så en riktig kanon till vårt havsöringsfiske. Snabb och distinkt aktion som man bara måste älska! Provkasta dne gärna om du har vägarna förbi, den gör dig inte besviken. Lämpar sig även mycket väl för det tyngre streamer fisket, kanske med sjunklinan i stor öring strömmen. Perfekt val till bonefishfiskaren såvida du inte jagar tokfeta bonies, då kan 7:an nedan vara ett ännu bättre val.

S4S 9' #7 - 4 delad
När man kastar med det här spöt så slås man av hur lätt det ligger i handen. Det genererar väldigt tighta linbågar för den vane kastaren och ger dig långa distanser med en relativt lätt kraftansträgning. Ett fullkomligt lysande kustspö för havsöringen! Ett givet spö för bonefish jägaren eller varför inte lite små stripers och ett par redfish?

S4S 9' #9 - 4 delad

S4S 9' #10 - 4 deladTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »