Flugfisketidning

Guideline LPXe - SWITCH Guideline LPXe - SWITCH


Artikelnummer:
018362

Guideline LPXe - SWITCH

Grundtanken med Switch-spön är att de ska ha egenskaper och längd som gör dem så flexibla att de ska kunna fiskas effektivt som både enhands- och tvåhandsspön. LPXe Switch är snabba och lätta spön i 11 fot som kommer i klasserna 7/8 eller 8/9. Det nedre handtaget är numera förlängningsbart vilket gör att butten förlängs och kan helt anpassas för att få rätt längd för tvåhandsfiske alternativt kan skjutas in för att spöt ska kunna fiskas som ett enhandsspö.

 

Vad som ingår:

Corduratub

 

Nivå:

PROFESSIONELL

 

Kommentar från Leif Stävmo, grundare och produktansvarig på Guideline:

"Mycket populära, lätta spön med ett genialiskt, teleskopiskt utdragbart bakre handtag som gör dem till bästa valet för ett växlande fiske mellan enhands- och tvåhands"

 

Hitta den spöklass som passar dig och ditt flugfiske bäst:

LPXe Switch | 11’ | #7/8
Linkontroll och kastegenskaperna i detta spö måste upplevas för att förstås. De är otroliga! Låg vikt, fin aktion och balans kommer att få dig att le dag efter dag. Rekommenderad klumpvikt: 17-19 gram.

LPXe Switch | 11’ | #8/9
Det här spöt tar över där lillebror känner sina begränsningar. Ett kraftfullt spö för både en- och tvåhandskastning. Perfekt för lax på sommarflöden i Skandinavien eller större fisk i medelstora vatten. Funkar utmärkt även med snabba sjunklinor. Rekommenderad klumpvikt: 18-21 gram. 

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »